1. Babolat Racketlon Tour

Az elmúlt hétvégén, 2015. február 14-én lezajlott az idén először útjára indított Babolat Racketlon Tour 2015 Hungary első fordulója. Nagyon vártuk a versenyt, amely a résztvevők elmondása szerint nagyszerűen sikerült. A jó hangulatú sporteseményen 31 versenyző és számos kísérő (családtag és néző) vett részt. Az indulók közül többeknek ez volt élete első racketlonversenye – reméljük, ők is kellemes érzéssel távoztak a nap végén!

A verseny helyszíne a Budapest XI. kerületében található, jól felszerelt, hatalmas, világos „Sport 11” Sportközpont volt, ahol a versenyzőknek négy verseny-pingpongasztal, három tollaslabda-pálya, két squashpálya és két salakos teniszpálya állt rendelkezésükre. A hozzátartozók a verseny ideje alatt két további pingpongasztalon és egy tollaspályán játszhattak a szervezők által rendelkezésükre bocsájtott pingpongütőkkel és labdákkal, Babolat tollasütőkkel és labdákkal. A nap folyamán mind a versenyzők, mind a kísérők szabadon kipróbálhattak egy sor új Babolat tollasütő  és teniszütő modellt. A versenyek reggel 10-től este 6 óráig tartottak ebédszünettel, amely alatt az előre kiválasztott és megrendelt meleg ételt lehetett a büfében elfogyasztani. Emellett minden résztvevő kedvezményesen igénybe vehette a sportközpont wellness-szolgáltatásait is.

Az M1 Elit kategóriában négy versenyző indult (Francia Balázs, Virágh András, Kardos Péter és Kaszás László). Első helyen végzett a fél év kihagyás után most visszatért Francia Balázs, nagy fölénnyel, 3 győzelemmel. Második lett Virágh András 2 győzelemmel, harmadik helyen pedig Kardos Péter végzett 1 győzelemmel.

Az M2 Haladó kategóriában 15 versenyző regisztrált. Szoros küzdelmek után első lett Legény Ádám. A második helyet Hegedűs Tamás szerezte meg, aki nagyszerű pingpongjátékával maga mögé utasította ellenfeleit. Harmadik helyen Hamsik Gábor végzett.

Az M3 Amatőr Kezdő kategória 12 induló játékosa közül a 12 éves Francia Botond ért el első helyezést, aki szép játékával méltán szerezte meg a győzelmet. Franciaáék nem jöttek hiába: a család így két aranyérmet is hazavihetett! Második helyen végzett az élete első racketlon versenyén induló Turczer László, a harmadik helyet pedig Bálint Csaba szerezte meg.

A Babolat Racketlon Tour versenysorozat tovább folytatódik, a következő torna időpontja 2015. március 21., helyszíne újból a „Sport 11” Sportközpont lesz. További információkat a Versenynaptárban illetve a www.evortex.hu honlapon lehet találni.

László Róbert +36 30 542 66 67
Mezei Csilla Beáta +36 70 355 92 82
Evortex Kft.
info@evortex.hu

235090