2. Babolat Racketlon Tour

Ismerős arcokkal és új versenyzőkkel is találkozhattunk a hétvégén megrendezett Babolat Racketlon Tour 2015 második fordulóján. A verseny – a februári fordulóhoz hasonlóan – ismét a budapesti Sport11 komplexumban zajlott. A négy meghirdetett kategóriában (elit, haladó, amatőr és kezdő) számos versenyző mérte össze erejét és tudását. Nagy örömünkre a kezdők között olyanokat is üdvözölhettünk, akik most először indultak racketlon versenyen! Reméljük, hogy a szombati rendezvény meghozta a kedvüket ehhez az egyelőre kevesek által ismert sportághoz.

Az elit-kategóriában a februárihoz a megtévesztésig hasonló eredmények születtek: első helyen végzett Francia Balázs, második lett Virágh András, a harmadik helyet pedig Kardos Péter szerezte meg. A haladó-kategóriában a második helyen most is Hegedűs Tamás végzett éppúgy, mint az előző Babolat-versenyen, a győzelmet viszont szép játékkal Csaba Gergely szerezte meg, aki az előző fordulón negyedik lett. Hegedűs Béni (testvérharcban alulmaradva) a harmadik helyen végzett.

Az amatőr-kategória érmesei: Kozma János első hely (bravúros győzelemmel, a múltkori 6. hely után az élre törve), Terjék Péter második hely és Francia Botond harmadik hely. A kezdők-kategóriában győzött Vontszemű Gábor, a második helyet Gedei Zoltán, míg a harmadikat Andréka Balázs szerezte meg (aki kedves családtagját utasította maga mögé). A kezdő-kategória résztvevőinek külön köszönet jár a jó hangulatért! Részletes eredmények itt.

Reméljük, minden résztvevő hozzánk hasonlóan jól szórakozott, és szeretettel várunk mindenkit a május 9-i, győri versenyen is.

László Róbert +36 30 542 66 67
Mezei Csilla Beáta +36 70 355 92 82
Evortex Kft.
info@evortex.hu