Újból elindultunk!

Tisztelt Sporttársak!

Amint látható, a www.racketlon.hu honlap újraindult. Végre sikerült megoldani az elmúlt időszak gondjait okozó szerverproblémát, külön köszönet ezért Juhász Zsoltnak (www.sitefarm.hu), aki a technikai hátteret biztosítja a további, zavartalan működés érdekében.

A honlap még nem végleges, jelenleg is épül. Nem törekszünk látványos effekteket felvonultató oldal létrehozására: célunk az, hogy a magyar racketlon élettel kapcsolatos fontos információkat megjelenítsük – mindezt könnyen átlátható módon. A honlap nem interaktív, biztonsági okokból nincs engedélyezve fórum és hozzászólás.

Néhány megjegyzés a felépítésről:

  • A bal oldali sáv a navigációs menü helye, innen lehet elérni az egyes aloldalakat.
  • Kezdőlap: itt jelennek meg a beszámolók, versenyfelhívások és minden olyan hír, amely a hazai racketlonnal kapcsolatos. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérjem a külföldi versenyeken résztvevő játékosokat: az ott történtekről írjanak akár nyúlfarknyi, akár eposzi méretű élménybeszámolót (néhány fotóval kiegészítve). Ezek kikerülnek a honlapra, minden racketlon kedvelő örömére.
  • Versenynaptár: az aktuális év hazai és nemzetközi (FIR és RFA) tornáinak listája az online nevezés közvetlen elérésével kiegészítve.
  • Eredmények: az eddig lebenyolított magyar versenyek részletes eredményei olvasható és letölthető formában is.
  • Ranglista: az aktuális magyar és nemzetközi (FIR és RFA) ranglisták olvasható vagy letölthető formában.
  • Játékosprofilok: ez a menüpont még fejlesztés alatt áll. Létre szeretnénk hozni egy fényképes adatbázist, amely a játékosok fontosabb paramétereit tartalmazza, és ezek a honlapon meg is tekinthetők majd. Az ehhez szükséges információkat az alábbi adatlapon lehet megadni.
  • Linkek: racketlonnal kapcsolatos honlapok gyűjteménye.
  • Kapcsolat: a Racketlon Szabadidősport Szövetség elérhetőségei. Az info[at]racketlon.hu elektronikus cím már aktív, az ide érkező levelek Hamsik Gábor postaládájába kerülnek. A honlappal kapcsolatos bármilyen javaslatot, beszámolót és megjelenítendő tartalmat Molnár Szilárd címére is kérem elküldeni (molnar.szilard[at]freemail.hu).
  • További fejlesztés alatt áll a korábbi és leendő fényképek közzététele. A több ezer fotó beazonosítása és szortírozása folyamatban van, ehhez kérem a türelmet.

Sportbaráti üdvözlettel:
Molnár Szilárd